AEiG Puig d'Afrou

La Cellera de Ter

Agenda

No events found

Facebook

Twitter

Espai dels caps

Monogràfic de pionersime 2013

El cap de setmana 5, 6 i 7 d’abril, es va celebrar el monogràfic de pionerisme a Can Torra. Aquest monogràfic és un dels que ofereix Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, per tal de que els caps de Catalunya es puguin treure el carnet de director. Uns quants caps de la Cellera, excaps i una cap d’Olot hem sigut els formadors.

Divendres al vespre, el camp de futbol vell es va veure conquerit per 30 caps d’arreu de Catalunya. N’hi havia de totes bandes, des de la Cellera a Tarragona i Lleida, passant per Barcelona. Vam passar el divendres al vespre al cau del camp de futbol, on els participants van fer un seguit de proves per guanyar-se l’entrada a la fira d’en Pere Paella, que començava el dissabte a Can Torra.

Dissabte de bon matí, vam pujar tots cap a Can Torra. Durant el matí, hi van haver-hi 3 ponències, fetes per entesos del tema, on els participants van aprendre les millors tècniques de nusos, encaixos i eines. A la tarda, cada grup va poder triar quina era la construcció que volia construir amb pionerisme per la fira. I ens vam passar tota la tarda construint-les, fins que el temps ho va permetre.

Com que estàvem amb un ambient molt firaire, al vespre vam poder gaudir d’un magnífic concert de Festa Major a càrrec de Mapi’s friends band.

Diumenge ens vam despertar, i després d’un esmorzar de festa major, cada grup es va posar en marxa per poder acabar les construccions. La veritat és que en van sortir de molt "xules". Es va construir: un pont penjant, una escala rocòdrom, una cabanya, un balancí, unes cadiretes i una passarel·la de jocs. Si voleu anar a fer una caminada, us recomanem que aneu a Can Torra i us deixeu perdre pels voltants de la casa, darrera i pels terrenys de sota.

Una vegada vam fer un molt bon dinar, vam tornar a baixar cap al poble, per tal de que tots els firaires poguessin tornar a les seves terres.

 

Aquí us deixem les fotos del monogràfic de pionersime:

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar