AEiG Puig d'Afrou

La Cellera de Ter

Agenda

No events found

Facebook

Twitter

Espai dels caps

Informació de la casa

Can Torra, l'única masia que resta dreta a la muntanya de Puigdefrou, a l'extrem nord-est de les Guilleries. Està situada a la contrada del Plantadís, sobre el meandre que fa el riu Ter a l'alçada del Pasteral. No hi viu ningú, però resta dempeus gràcies a l'esforç infatigable de l'Agrupament Escolta i Guia Puig d'Afrou, on, durant anys, les mans dels nois i noies, dels caps i dels pares hi han treballat desinteressadament per mantenir-ne dretes les pedres, per mantenir dreta la dignitat de tantes generacions que hi van viure i morir. Can Torra és avui el testimoni d'una vida que ja no existeix, però que ens resistim a oblidar perquè, com deia el poeta, "qui perd els orígens, perd la identitat".

Actualment, la casa de Can Torra està oberta a tots els agrupaments que desitgeu gaudir d'un espai de refugi en plena natura, respectant sempre la casa i l'entorn.

IMPORTANT llegir la Fulla de les CONDICIONS n1 i la Fulla de RESERVES n2. Podeu descarregar els arxius al peu de pàgina.

1- Per acabar, descarregueu també al final d'aquesta pàgina la 3-FULLA DE SOL·LICITUD, la ompliu i la porteu impressa el dia que vingueu a buscar les claus o, encara millor, si l'envieu per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. sobretot abans de venir.

 

El mapa de localització:

 


Mostra un mapa més gran